Slideshow-home

but-wild-pianos

but-frontpage-duo
but-frontpage-omb
but-gastoptreden

One man band

Eén mans orkest - de One man band

one man band andyAl meer dan 17 jaar treed Andy op als one-man-band en is uitgegroeid tot een zeer veel gevraagd artiest. Met behulp van zijn keyboard en zeer goede zangstem weet Andy het publiek te bespelen als geen ander! En dan niet met gebruik van midi-files of voorgeprogrammeerde computers, maar ècht live gespeeld!

Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan. Vele orkesten kunnen met meerdere personen niet brengen, wat Andy wèl kan!

Een volledig verzorgde avond met muziek naar ùw keuze. Avondvullend all-round muziek, of liever avondvullend country? Of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen? Smartlappen & Nederlandstalig, Top40 of achtergrond muziek? Tja, en dan nog de gezellige dansmiddagen. Ook al geen probleem! Succes gegarandeerd.

Voor wie?
OneManBand-normaalAndy wordt vaak ingezet als feestzanger, of als countryzanger. En bij de vele familiefeesten zoals bruiloften, verjaardagen, jubileum viering. Als one-man-band vindt u hem zeer regelmatig in cafe's en campings waar het 'dak er af' moet, of op Nederlandstalige smartlappen festivals. Inmiddels is hij ook een graag geziene gast in het chique nachtclub leven, waar de nadruk op lounge muziek ligt. Ook bij een bruiloft, jubilares, feestavond, en dans-avonden zult u Andy regelmatig tegenkomen. Zijn repertoire, en dus zijn inzetbaarheid, is zeer groot. Zelfs bij de grotere evenementen wordt Andy regelmatig uitgenodigd!

Tijdens een one-man-band optreden komen de volgende manieren aan bod

Spelen via de automatische begeleiding (drums, bass, gitaar) van een keyboard.
Andy pakt akkoorden met de linkerhand, en speelt solo partijen en begeleiding met de rechterhand. Via een vernuftig apparaat wordt er met Andy door een koortje meegezongen, en lijkt het alsof er 2 of meer mensen zingen! Met keyboards hoef je niet te wachten tot het eind van een nummer, en heb je de flexibiliteit die je nodig hebt voor het inspelen op het publiek.

Zingen met professionele muziekbanden
tiger-andyDeze manier wordt ook tijdens de zanger/entertainer optredens gebruikt. De begeleiding (de muziek) staat op een band. Andy hoeft 'alleen' maar te zingen. Maar... nu is er wel de mogelijkheid om 'door de zaal' te lopen! Sommige muziek is nu eenmaal te complex om alleen te spelen. Daardoor zijn deze banden de uitkomst om toch alle muziek te kunnen brengen.
Zo kan Andy elk gewenst nummer ten gehore brengen. Altijd 'live' gezongen!

Zingen en gitaar spelen
Dit wordt voornamelijk gebruikt met Andy's country-sets. Alle muziek, behalve de gitaar, staat op een muziekband. Dit wordt soms gebruikt bij uw country thema avond!