Slideshow-home

but-wild-pianos

but-frontpage-duo
but-frontpage-omb
but-gastoptreden

Camping, Vakantie, Gezellig!

Hoe dan ook, met Andy worden uw gasten getrakteerd op een hoop gezelligheid.

OneManBand-normaalAls one-man-band zal het repertoire afwisselen, maar 1 ding blijft altijd:... meezingen en entertainment!
De meeste muziek zal bestaan uit gezellige Nederlandstalige meezingmuziek. Maar de ervaring leert dat ook nederpop en top40 zeer gewild zijn. Door de interactie met uw klanten zullen ze interesse blijven houden in de avond.
Andy kijkt (en luistert) altijd naar uw publiek en past direct daar de muziek op aan. Wanneer het publiek een lied zingt, kan Andy daar zelfs gelijk op inspringen en meespelen. Hierdoor zal de belevingservaring van het publiek erg leuk zijn waardoor ze graag "nog effe blijven". En dàt is dan weer belangrijk voor uw tap!

De nadruk in op een camping ligt voor Andy vooral op entertainen, dansen en feesten. Door zijn zeer uitgebreid repertoire is het voor iedereen aantrekkelijk om mee te doen, verzoekjes te vragen en bij de gezelligheid te blijven.

Ter volledigheid; Andy is geen nederpop band, maar een all-round artiest! Er is een zeer uitgebreid repertoire beschikbaar. Kijkt u ook eens in de repertoire lijst!

Veel van Andy's klanten zijn campinghouders. Waarom? Gewoon altijd bere-gezellig EN een supergoede kwaliteit/prijs verhouding! En, niet onbelangrijk; uw gasten gaan vermaakt en voldaan naar huis.

Te gezellig
andy-grnHet is in het verleden al voorgekomen dat de campingmanager bij Andy kwam vragen om het wat rustiger aan te gaan doen, want de gasten waren na afloop iets 'te enthousiast en uitgelaten' op de camping. Daar zat iets teveel feeststemming in na het optreden van Andy. Je ziet; Het kan zelfs 'te' gezellig worden.

De Andy Dellenoy one-man-band komt inclusief een professionele geluidinstallatie en podiumverlichting. De ruimte die hij nodig heeft bedraagt 3m x 2m.