onemanband 1400x400

Andy's One-Man-Band

omb andy dellenoy op keyboard 300pxAls one-man-band weet Andy Dellenoy de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Hij is een echte virtuoos op zijn toetsen. Je kunt hem tegenkomen in een chique restaurant, maar ook in de feestcafé's. Vaak staat het publiek om hem heen om te zien of het allemaal echt is. En ja, ... het is echt! Geen computers, geen midifiles, maar alles echt live gespeeld en gezongen. Zeer geschikt voor avondvullende programma's.

Meezingen, entertainen, uitstekende repertoirekeuze, en vooral; Een goede zanger en virtuoze toetsenist! En tijdens het optreden weet Andy Dellenoy telkens weer het publiek te verrassen door kleine acts of leuke attributen. Zo behoudt hij de aandacht van het publiek.

omb cafe2 450Een uitbundig meezingfeest in een overvol café? Andy's onemanband is werkelijk van alle markten thuis en weet als geen ander de cafégasten te vermaken.

omb bruiloft 450Andy is zeer veel gevraagd op privefeesten zoals een bruiloft of een verjaardag. Wanneer u deze éémansband kiest voor uw feest, dan weet u zeker dat u een avond vol entertainment, gezelligheid en kwaliteit krijgt voor een hele mooie prijs!

omb vakantie 450Entertainment nodig voor een camping? Dan is de Andy Dellenoy eenmans-orkest beslist de beste en voordelige keuze om uw vakantiegasten te entertainen. Feesten, Meezingen, lekker dansen, ... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek!

omb stijlvol 450De Andy Dellenoy one-man-band is uitermate geschikt om uw restaurant, buffet of lounge gelegenheid te voorzien van live-muziek. Luistermuziek op aangename volumes. Door zijn uitgebreide repertoire ook zeer geschikt voor diner-dansants!

omb amerikaans 450Heeft u een Amerikaans- of Country thema? U zult geen spijt krijgen als u deze one-man-band kiest voor uw evenement. Andy is zeer begaan met Amerikaanse- en countrymuziek.

Andy Dellenoy heeft als one-man-band al vele, vele dansmiddagen verzorgd. Die ervaring van 30+ jaar zult u zeker merken wanneer u deze eenmansband uitnodigd voor uw dans evenement.

De one-man-band is een samensmelting van zijn optredens met de pianoshows, en de optredens als zanger. Het bevat alle liedjes uit zijn pianoshows maar ook alle liedjes die hij als 'losse zanger' met orkestbanden zingt. Daardoor is Andy's repertoire bijzonder groot en voor allerlei soorten evenementen inzetbaar.

podium indeling 450x300Hoeveel ruimte heeft Andy's one-man-band show nodig? Is een podium verplicht? Ik leg het u graag uit!

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.
Meer informatie Ok Weigeren