voorpagina 1400x400

De FeestPiano

Piano rood - pianoshow Andy DellenoyAlle mogelijkheden: <Menukeuze De Feestpiano>

Andy's FeestPiano is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man-pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank.

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party".

 

Een spetterend feest, of juist stijlvol easy-listening?

Andy Dellenoy is bijzonder veelzijdig met zijn mini-grand piano. Van feestcafé tot black-tie party, Andy voelt zich overal thuis. Deze pianoshow is door de bijzondere veelzijdigheid uitstekend inzetbaar voor de muzikale opluistering van uw receptie, diner-dansânt of bedrijfsevenementen. Zelfs op de grote evenementen komt u Andy's (Feest)Piano tegen.

Een spetterend feest

pianoshow slogan - stamp sing danceDe FeestPiano komt ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt! Andy is een echt showbeest, die de hele tent op z’n kop weet te zetten. De muziekkeuze gaat van Hazes naar Avicci. De belangrijkste factor voor Andy is het hoge meezing gehalte en herkenbare muziek in alle stijlen. Uitstekend inzetbaar op een pleinfeest, feesttent, cafés en op privefeesten zoals een bruiloft of verjaardagen.

De mensen mogen zelf verzoekjes aanvragen. De kledingstijl is meestal 'vrije tijd/casual'. De piano is vaak uitdagend rood en de muziekvolume staat vaak op 'standje aanwezig!'

Stijlvol, Black-Tie en Lounge

Pianist Andy Dellenoy kan met zijn piano ook uw receptie of restaurant muzikaal opluisteren met heerlijk in het gehoor liggende easy-listening muziek.

Op locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt, weet Andy het publiek op zijn eigen professionele wijze te 'bespelen' met een passende houding, stijlvolle kleding en uiteraard heerlijke lounge- en jazzy muziek. Bij stijvolle events wordt er een volledig witte piano gebruikt die rustiek en sfeervol uitgelicht wordt door Andy's showverlichting.

Perfect voor de muzikale opluistering in een restaurant, tijdens recepties, bij diner-dansants of bij uw bedrijfsevenementen.

De mensen mogen eventueel zelf verzoekjes aanvragen mits het past in de sfeer. De kledingstijl is meestal 'cocktail of black-tie', afhankelijk van de gelegenheid. De piano is wit zonder tekst aan de zijkant, en de muziekvolume is vaak op 'standje achtergrondmuziek'.

Repertoire

Nederlandstalig - Top40 - Apres Ski - 70's Disco - Soul - Rock&Roll
Easy Listening - Latin & Caribbean - Country - Feest - en meer...

Nagenoeg alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van Nederlandstalige muziek tot de beste top40, van Apres-ski tot de aanstekelijke seventies discomuziek. Soul, rock&roll, stijldansmuziek, caribbean en salsa, country, ... noem maar op, het kan allemaal.

Het repertoire is enorm groot waardoor op bijna elk evenement de juiste muziek gespeeld kan worden.  Rustige en stijlvolle easy-listening muziek tijdens een receptie of een diner-dansânt, of een uitbundig meezingfeest in een overvol café.  Andy's FeestPiano is werkelijk van alle markten thuis.

De pianoshow is beschikbaar in meerdere thema's

Heeft u een thema gericht evenement? De FeestPiano kan als 'enige ter wereld' de zijkant van de piano aanpassen aan uw event! De juiste uitstraling op uw evenement, met natuurlijk ook de bijpassende muziek.

Pianoshow diverse stijlen

Boekings gegevens

Standaard boekt u de FeestPiano voor een avondvullend programma tot 4,5 uur. Dit kan eventueel uitgebreid worden.

Inclusief:
- een professionele geluidsset tot 350 personen
- podiumverlichting
- muziek voor in de (enkele en korte) pauzes van Andy
- optioneel: Een zwart achtergrond decordoek met knipperende lichtjes.

Optioneel

Extra D.J. en/of saxofonist. Zie: <Extra Opties>

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.