feestpiano 1400x400

Andy Dellenoy's FeestPiano - Pianoshow

Piano rood - pianoshow Andy DellenoyAndy's FeestPiano is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man-pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank.

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party".

weddingpiano 450x300De FeestPiano maakt van uw bruiloft een onvergetelijk feest! En vooral... anders dan anders. Stijlvol wat past bij een bruiloft, en toch een topfeest.

show feestpiano 450Met de gemakkelijk verplaatsbare piano van Andy tovert u in no-time uw café om tot een heuse live pianobar. Met natuurlijk alle gezelligheid die daarbij hoort. Een heerlijk meezing feest in uw eigen café.

lounge piano 450PianoStar Andy Dellenoy en zijn witte piano voor het muzikaal opluisteren van uw receptie, stijlvol event of in een restaurant. Heerlijk in het gehoor liggende easy-listening en loungestijl muziek.

NL pianoshow 450x300De unieke NL Pianoshow is bijzonder geschikt voor evenementen met een Hollands thema. Het wordt vaak geboekt voor artiestenavonden als 'rode draad' tussen de optredens door.

tropical pianoAndy's unieke tropical piano, Caribische sferen op uw eigen feest. Leuk voor bijvoorbeeld uw terras, camping of de beach party.

VerzoekkaartjesVaak hebben de gasten verzoekjes die ze willen aanvragen bij de pianist, ... ook dat is een bekend fenomeen van de pianobar. En dat kan natuurlijk ook bij Andy's pianoshow.

Geen band Veel orkesten kunnen met meerdere personen niet brengen, wat Andy wél kan! Maar hoe werkt dat dan? Hoe kan het dat Andy een hele band kan vervangen terwijl hij maar alleen is?

podium voor pianoshowHoeveel ruimte heeft de FeestPiano show nodig? Is een podium verplicht? Ik leg het u graag uit!

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.
Meer informatie Ok Weigeren