voorpagina 1400x400

One Man Band

OMB Andy transAlle mogelijkheden: <Menukeuze De one-man-band>

Al meer dan 25 jaar geleden is Andy gestart met zijn one-man-band. Optreden als zanger/entertainer met behulp van zijn keyboard. Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van de betere one-man-bands in Nederland.

Live muziek - geen midi files

Hij bespeelt zijn keyboard live, en niet met behulp van automatische midi-files zoals heel veel collega's dat wel doen. Het grote voordeel hiervan is, dat Andy direct in kan spelen op situaties! Gaat het publiek bijvoorbeeld spontaan een polonaise lopen, dan kan hij direct zijn muziek aanpassen. Liedjes inkorten, of verlengen, mensen laten meezingen, langere solo's, het publiek opzwepen, ... dat kan allemaal als de muziek live gespeeld wordt. Andy hoeft niet te wachten totdat een liedje 'afgelopen' is. Juiste het 'live' bespelen van het instrument zorgt voor de nodige dynamiek wat hoort bij een live-band.

Tijdens de one-man-band optredens maakt Andy wél gebruik van professionele orkestbanden, zoals alle bekende zangers dat doen. Maar dan staat Andy ook vóór zijn keyboard (of op de bar...).  Het is dan duidelijk dat de muziek niet uit het keyboard komt.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.