voorpagina 1400x400

2e Optreden Cruzin bij Chagall

190128 cruzin2We mochten voor de 2e keer optreden met het nieuwe duo "Cruzin". En wat was het weer gezellig bij Chagall.

Helaas was het niet zo druk als de eerste keer maar dat was vooral door de feestavond die een dag eerder bij Chagall was met een 'Elvis Tribute Band'. Dat is natuurlijk hetzelfde publiek als waar Cruzin voor bestemd is, en ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen niet 2 dagen achter elkaar uit gaan. Máár... er waren gelukkig meer dan genoeg mensen om het supergezellig te maken. Ik moet zeggen dat wij weer bijzonder veel complimenten hebben mogen ontvangen.

Ik denk echt dat 'Cruzin' een geweldig concept is, mede ook door podiumbeestje Wendy Woop.

Er zijn ook heel wat filmpjes gemaakt, maar die moet ik nog verder gaan verwerken zodat ik ze op YouTube kan plaatsen... wordt vervolgd :-)

Nieuws en verhalen

Tweet tweet

Twitter berichten van Andy:
dellenoy Vanavond optreden in Rucphen. Lekker tropical dus het repertoire er leuk op aangepast. Nu al weer zin in. www.facebook.com/1000001253...
10 Aug - 14:01
dellenoy Mijn schoonzus staat in de Linda. Best iets om trots op te zijn Manon Beumer www.linda.nl/nieuws/verlamd...
24 Jul - 18:13
dellenoy Ik heb eens een repetitie opgenomen. Het lied "Roller Coaster" van Danny Vera. Gewoon thuis... dus... :-) De muziek is onbewerkt, dus inclusief mijn foutjes. youtu.be/zP21scXCCu0 youtu.be/zP21scXCCu0
12 Jul - 09:16

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.
Meer informatie Ok Weigeren