voorpagina 1400x400

Geboorte Artist4U

Logo DellenoyEntertainment 450

Dellenoy Entertainment bestaat al zo'n 25 jaar. Eerst met maar 1 act; Andy Dellenoy - zanger/one-man-band.
Echter is daar later "Duo de Dellenoy Brothers" bijgekomen, en weer later de pianoshows "Wild Pianos" / "FeestPiano" en "PianoStars".
Iedere show-act kreeg een eigen handelsnaam, logo & huisstijl en de bijbehorende administratie.

Het werd voor klanten dan ook steeds onduidelijker, want de ene keer had men te maken met Dellenoy Entertainment, dan weer met de Wild Pianos, en dan weer met de FeestPiano... het werd verwarrend voor onze klanten. Ook wordt er door onze klanten steeds meer 'externe' artiesten ingehuurd via ons. Tijd voor duidelijkheid dus:

180101 artist4u

Wij hebben als Dellenoy Entertainment een goede reputatie opgebouwd, maar bijna niemand wist hoe men "Dellenoy Entertainment" correct kon spellen. Markttechnisch was Dellenoy niet de meest gemakkelijke naam. Daarom hebben wij voor onze entertainment acts sinds januari 2018 gekozen een nieuwe 'overkoepelende' naam: Artist-4-U.

Artist4u logo 250

Deze naam blijft makkelijk hangen in het geheugen, klinkt modern, en met de nieuwe huistijl past het weer in de huidige trends.
Alle artiest-boekingen, administratieve afwikkeling en contacten verlopen nu via deze nieuwe naam. Elke klant krijgt nu correspondentie van "Artist4U".
Er is ook een website bij ontwikkeld waarop al onze aangeboden producten bij elkaar staan: www.artist4u.nl .

De activiteiten zoals ons platenlabel, de muziekstudio en muziekproducties (Dellenoy Music), drukwerk & website design en een webhosting bedrijf (Dellenoy Productions) blijven echter onder de overkoepelende naam "Dellenoy Entertainment Services". Dus... alle artiesten en boekingen wordt Artist4U, de rest blijft Dellenoy Entertainment Services.
(Zie: www.entertainmentservices.nl )

Wij hopen dat u net zo positief bent over deze nieuwe naam als dat wij zijn. Dellenoy Entertainment blijft natuurlijk ook bestaan :-) , dat is tenslotte nog steeds de naam waarmee men ons kent.

Hopelijk mogen wij uw eventement of feest weer voorzien van passend entertainment,


Aad van Wijk (artiestennaam: Andy Dellenoy)
   eigenaar Dellenoy Entertainment / Artist-4-U.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U