voorpagina 1400x400

Start van duo "Cruzin"


De eerste ontmoeting met Wendy Woop

mijn vrouw Brenda met wendy woopIn mei van 2018 was ik als publiek bij het 'smartlappen-festival' in Roosendaal. Daar mocht ik voor het eerst Wendy Woop zien optreden. Na haar optreden hebben mijn vrouw en ik haar benaderd en gecomplimenteerd over haar leuke optreden. We kwamen aan de praat, want ja... we zijn allebei artiest :-)

Ik vertelde haar dat ik een pianoshow heb (haar antwoord: "Oooh... ben jij dat!") en dat zou eigenlijk wel een leuke combinatie zijn om de pianoshow te combineren met zangeres Wendy, en dan met muziek richting de jaren 60 muziek. Nou... dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Al snel kwam Wendy bij ons op visite om te brainstormen en waren we vol enthousiasme aan het repeteren met liedjes waar wij allebei zo van houden. En hoe verder we gaan in de tijd, hoe enthousiaster we allebei zijn.

(op de foto: Mijn vrouw Brenda met Wendy Woop)

Een nieuwe naam zoeken: "Cruzin"

Nu moesten we nog een passende naam vinden voor dit 'nieuwbakken' duo. Na wat background checks zoals bij de Kamer van Koophandel, internetdomeinen en onderzoeken of er al iemand de naam gebruikt hebben we een toffe naam gevonden: "Cruzin". Deze naam vertegenwoordigd perfect wat wij willen; muziek maken met "an American Influence"... om lekker mee te cruisen in je auto (liefst een vette 8 cylinder).

Logo Cruzin 250

Ook voor mijn piano heb ik een speciaal ontwerp gemaakt voor het duo Cruzin. De piano moet op het podium al gelijk de juiste sfeer uitademen. Volgens mij is dat ook gelukt. Ik ben er weer erg trots op :-)

nieuw ontwerp piano cruzin

En nu?

We hebben allebei al van het begin af aan het idee gehad om niet een "Rockabilly band" of een "Rock&Roll oldies band" te worden. (Daar zijn al genoeg gespecialiseerde collega's voor.) Nee... de muziek moet ook herkenbaar zijn bij een breed publiek. Men moet kunnen meezingen, kunnen dansen, herkenbaarheid (voor oud EN jong). Ook een cafehouder moet ons bijvoorbeeld gewoon kunnen boeken. En toch moet het Amerikaanse gevoel en de sixties beleving vastgehouden worden!

Ik denk dat we er goed in geslaagd zijn; het kan alleen nog maar beter worden :-)

Tweet tweet

Twitter berichten van Andy:
dellenoy De gasten komen bijna binnen. Lekker achtergrond muziekje spelen in Nijkerk. Thanx Will Geerling. — bij Landgoed de Salentein www.facebook.com/1000001253...
18 Jan - 16:28
dellenoy Na alle Kerst optredens mag ik vanavond weer lekker knallen bij cafe Rooie Cor in Wassenaar. Ik ben bang dat het best weer een feestje zal worden www.facebook.com/dellenoy/p...
27 Dec - 11:48
dellenoy Een klein stukje van het optreden bij café 't Scheepje in Harmelen. Gefilmd door één van de gasten. www.facebook.com/1000001253...
23 Dec - 09:27

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.