voorpagina 1400x400

Start van duo "Cruzin"


De eerste ontmoeting met Wendy Woop

mijn vrouw Brenda met wendy woopIn mei van 2018 was ik als publiek bij het 'smartlappen-festival' in Roosendaal. Daar mocht ik voor het eerst Wendy Woop zien optreden. Na haar optreden hebben mijn vrouw en ik haar benaderd en gecomplimenteerd over haar leuke optreden. We kwamen aan de praat, want ja... we zijn allebei artiest :-)

Ik vertelde haar dat ik een pianoshow heb (haar antwoord: "Oooh... ben jij dat!") en dat zou eigenlijk wel een leuke combinatie zijn om de pianoshow te combineren met zangeres Wendy, en dan met muziek richting de jaren 60 muziek. Nou... dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Al snel kwam Wendy bij ons op visite om te brainstormen en waren we vol enthousiasme aan het repeteren met liedjes waar wij allebei zo van houden. En hoe verder we gaan in de tijd, hoe enthousiaster we allebei zijn.

(op de foto: Mijn vrouw Brenda met Wendy Woop)

Een nieuwe naam zoeken: "Cruzin"

Nu moesten we nog een passende naam vinden voor dit 'nieuwbakken' duo. Na wat background checks zoals bij de Kamer van Koophandel, internetdomeinen en onderzoeken of er al iemand de naam gebruikt hebben we een toffe naam gevonden: "Cruzin". Deze naam vertegenwoordigd perfect wat wij willen; muziek maken met "an American Influence"... om lekker mee te cruisen in je auto (liefst een vette 8 cylinder).

Logo Cruzin 250

Ook voor mijn piano heb ik een speciaal ontwerp gemaakt voor het duo Cruzin. De piano moet op het podium al gelijk de juiste sfeer uitademen. Volgens mij is dat ook gelukt. Ik ben er weer erg trots op :-)

nieuw ontwerp piano cruzin

En nu?

We hebben allebei al van het begin af aan het idee gehad om niet een "Rockabilly band" of een "Rock&Roll oldies band" te worden. (Daar zijn al genoeg gespecialiseerde collega's voor.) Nee... de muziek moet ook herkenbaar zijn bij een breed publiek. Men moet kunnen meezingen, kunnen dansen, herkenbaarheid (voor oud EN jong). Ook een cafehouder moet ons bijvoorbeeld gewoon kunnen boeken. En toch moet het Amerikaanse gevoel en de sixties beleving vastgehouden worden!

Ik denk dat we er goed in geslaagd zijn; het kan alleen nog maar beter worden :-)

Coming up

Tweet tweet

Twitter berichten van Andy:
dellenoy Ingechecked in het hotel en nu sta ik gereed voor een optreden in Stadion Cambuur te Leeuwarden. Met een aangepaste piano . Dat wordt weer een gezellige boel ben ik bang . Hopen dat m'n stem het een beetje... www.facebook.com/1000001253...
10 Jan - 17:08
dellenoy Vandaag naar theater de Kring in Roosendaal, donderdag optreden in Amsterdam met DJ Martijn Meeuwis en Mr. Saxxy, en vrijdag optreden in Leeuwarden bij de voetbalwedstrijd Cambuur<->Feyenoord met een overnachting in een... www.facebook.com/dellenoy/p...
07 Jan - 16:02
dellenoy Blijf ff delen... www.facebook.com/1000001253...
02 Dec - 11:47

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.