voorpagina 1400x400

2e Optreden Cruzin bij Chagall

190128 cruzin2We mochten voor de 2e keer optreden met het nieuwe duo "Cruzin". En wat was het weer gezellig bij Chagall.

Helaas was het niet zo druk als de eerste keer maar dat was vooral door de feestavond die een dag eerder bij Chagall was met een 'Elvis Tribute Band'. Dat is natuurlijk hetzelfde publiek als waar Cruzin voor bestemd is, en ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen niet 2 dagen achter elkaar uit gaan. Máár... er waren gelukkig meer dan genoeg mensen om het supergezellig te maken. Ik moet zeggen dat wij weer bijzonder veel complimenten hebben mogen ontvangen.

Ik denk echt dat 'Cruzin' een geweldig concept is, mede ook door podiumbeestje Wendy Woop.

Er zijn ook heel wat filmpjes gemaakt, maar die moet ik nog verder gaan verwerken zodat ik ze op YouTube kan plaatsen... wordt vervolgd :-)

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U