cruzin 1400x400

Duo Cruzin

American influenced music with LIVE piano and the best Sing-a-Long entertainment.

keep on cruzinAndy Dellenoy & Wendy Woop zijn twee heerlijke podiumbeesten. Andy zingt en speelt op zijn piano, en zangeres Wendy weet uw gasten als geen ander te entertainen. Een heerlijk muzikaal duo waarbij het enthousiasme van het podium straalt.

Het repertoire is ‘American Influenced Music‘. Waarbij er veel focus is op de jaren 50-60-70. Maar mocht de situatie het toelaten dan zullen ook de huidige hits van bijvoorbeeld Avicci zeker niet ontbreken. Eigenlijk is het repertoire bijzonder breed, zodat er voor iedereen wat te beleven is.

De piano, de kledingstijl en natuurlijk de muziekkeuze is met een grote knipoog naar de fifties en sixties, waardoor het duo Cruzin ook zeer goed als ‘thema-show’ neergezet kan worden. Maar door hun grote repertoire voelen zij zich net zo goed thuis in een café of op andere evenementen en feesten. Gezelligheid, meezingen, dansen … en dat allemaal met een vleugje nostalgie uit de fifties – sixties en seventies.

andy dellenoy 150

Andy is een echt showbeest, die als entertainer/zanger/pianist de hele tent op z’n kop weet te zetten. Als zanger verbaast hij velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van Elvis, het hoge nootje van de Jersey Boys, een echte Willie Nelson Country stem of de whiskey stem van Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer.

wendywoop 150

Geheel in Rock&Roll stijl brengt Wendy de oldies uit de vijftiger en zestiger jaren. Ze heeft een uitstekende stem, maar ook haar podium-act ‘klopt’. Wendy weet het publiek op de juiste manier te bespelen met haar zangkunsten en het hoge entertainment gehalte.

De laatste jaren heeft Wendy Woop diverse eigen singles uitgebracht. Nederlandstalige versies van American Classics die door bijna alle Nederlandstalige radiostations graag gedraaid worden.

Repertoire

Rockabilly – Rock & Roll – Sing-a-long classics – Country – Disco – Pop -Blues – Soul – Croonersongs – Todays hits – And much more!

Ik noem enkele artiesten die het muzikale duo 'Cruzin' kunnen vertolken; Jerry Lee Lewis, Brenda Lee, Jersey Boys, Elvis Presley, Johnny Cash, The Mavericks, Tina Turner, Temptations, Bruce Springsteen, ... en zo nog veel meer ...

Meer informatie

Website: www.Cruzin.nl

Wat foto's van Cruzin

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U