feestpiano 1400x400

Alleen maar piano?

"Eén piano op het podium? Ja... leuk... dus een hele avond alleen maar pianomuziek?" -  Nee dus!!

Met behulp van zijn piano en ingebouwd keyboard en zeer goede zangstem weet Andy het publiek te bespelen als geen ander! En dan niet met gebruik van midi-files of voorgeprogrammeerde computers, maar ècht live gespeeld!

Andy weet op een virtuoze manier zijn piano te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan. Vele orkesten kunnen met meerdere personen niet brengen, wat Andy wèl kan! Maar hoe werkt dat dan? Hoe kan het dat Andy een hele band kan vervangen terwijl hij maar alleen is?

Zò treed Andy Dellenoy op met zijn instrumenten...

Piano keyboard 300x200In de minigrand piano van Andy zit een modern keyboard ingebouwd. Het keyboard is voorzien van een elektronisch systeem waardoor het geluid van een drumstel, basgitarist, gitaren, trompetten, ... enzovoorts wordt geproduceerd. Ondanks dat Andy maar alleen is, lijkt het werkelijk alsof er een heel orkest staat op te treden!

Het keyboard zorgt voor alle aanvullende instrumenten van 'de band' zoals de drums, basgitaar, gitaren, sax, en nog veel meer.

Spelen via de automatische begeleiding (drums, bass, gitaar) van een keyboard.
Andy speelt akkoorden met de linkerhand, het keyboard volgt die akkoorden met een bijbehorende baspartij, drums, gitaren en diverse begeleidings instrumenten. De solo partijen en begeleiding wordt met de rechterhand gespeeld.

Meerstemmige zang
Via een vernuftig apparaat wordt er met Andy door een koortje meegezongen. Zo lijkt het alsof er 2 of meer mensen zingen!

Alles live gespeeld
Let wel, alles wordt nog steeds live gespeeld, dus geen computers of voorgeprogrammeerde muziek. Andy kan midden in een lied overschakelen naar een ander lied, zodat er direct ingespeeld kan worden op gebeurtenissen in het publiek. Zo blijft de show dynamisch, en blijft het 'live' orkest karakter behouden. Laat u verbazen over wat Andy Dellenoy aan meeslepende muziek kan laten horen. Het klinkt werkelijk als een volledig orkest/band!

Zingen met professionele muziekbanden

Deze manier wordt ook tijdens de zanger/entertainer optredens gebruikt. De begeleiding (de muziek) staat op een band. Andy hoeft 'alleen' maar te zingen. Maar... nu is er wel de mogelijkheid om 'door de zaal' te lopen, of om zich vrij op het podium te bewegen!

Sommige muziek is nu eenmaal te complex om alleen te spelen. Daardoor zijn deze banden de uitkomst om toch alle muziek te kunnen brengen.
Zo kan Andy elk gewenst nummer ten gehore brengen. Altijd 'live' gezongen!

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U