voorpagina 1400x400

To blog... or not to blog...

blog 450x300

Ik vertel graag over de actuele zaken maar ook over hetgeen ik meemaak als artiest. Daarvoor hou ik een blog bij. Om het een beetje te ordenen heb ik het als volgt onderverdeeld:

blog nieuws 200

Gaat er iets gebeuren, buiten de optredens om, dan vertel ik het hier. Nieuwe ontwikkelingen, CD releases, nieuwtjes omtrent mijzelf... enzovoorts.

blog verhaal 200

Soms heb ik ervaringen als artiest waar ik graag over vertel. Dat kunnen leuke, maar ook minder leuke dingen zijn. Of verhalen van mijn optredens. Gewoon lekker algemeen.

blog leuk 200

Onderweg en op het podium maak ik dingen mee die ik tof vindt om te delen met jullie. Anders dan 'verhalen' zijn dit de verhalen met 'speciale' positieve aandacht.

blog agenda 200

Leuke optredens die eraan komen. De 'openbare' agenda die zeker het vermelden waard zijn. Niet alle optredens komen hier te staan, alleen maar openbare optredens die voor iedereen te bezoeken zijn. Optreden op een bruiloft of een verjaardag hoeft uit privacy overwegingen niet aan iedereen verteld te worden.

Nieuws en verhalen

EV-EKX geluidsset
december 30, 2019

Nieuwe geluidsset EV-EKX

Nieuwe Electro Voice EKX geluidsset aangeschaft. Wat een prachtig materiaal.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U

Sorry; Verplichte melding door EU wetgeving. Wij gebruiken cookies voor de goede werking van de website, zonder uw privé-gegevens.