wildpianos header

Andy Dellenoy is ook onderdeel van de spectaculaire pianoshow "De Wild Pianos". Het dueling pianoconcept is overgewaaid uit Amerika en in Nederland kennen velen dit van de bekende pianobar in Scheveningen.

Twee grote witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, dan heb je "Wild Pianos". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment. Het publiek mag zelf hun verzoekjes indienen. Bijzonder geschikt voor feesttenten, pleinfeesten en de wat grotere evenementen.

De Wild Pianos pianoshow is een exclusieve show met de beste muziek en heerlijk entertainment.

Verzoekjes aanvragen

verzoekjes wildpianos

Het publiek mogen hun eigen verzoekjes aanvragen bij de pianisten. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral "een feestje bouwen", de grote kracht is van deze show. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, Dance Classics of Soul, pianobar classics ... als het publiek maar meezingt en geniet! Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

Alleen maar twee piano's?

De piano’s zijn beide voorzien van een elektronisch systeem waardoor het pianogeluid wordt aangevuld met een drumstel, basgitarist, gitaren, enzovoort. Ondanks dat er maar ‘twee’ pianisten zijn, lijkt het werkelijk alsof er een heel orkest staat! Door dit systeem kunnen wij een volledig “orkest” neerzetten tegen een zeer concurrerende prijs! Ze hebben namelijk geen extra muzikanten zoals een drummer of een blazerssectie nodig.

Let wel, alles wordt nog steeds live bespeeld, dus geen computers of voorgeprogrammeerde muziek. Ze spelen en zingen echt, en kunnen zelfs tijdens een lied overschakelen naar andere songs.

Website van de Wild-Pianos

Er is een website met uitgebreide informatie over de Wild-Pianos pianoshow. Kijk op: www.wildpianos.nl .

Foto's

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U