voorpagina 1400x400

Pianobar Oktoberfest/Apres ski stijl

pianobar in een cafeWir gehen spaß machen! Een pianoshow geheel in 'Oktoberfest' stijl... hoe uniek is dat?

 

De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy (of in dit geval 'Anton'), met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Het maakt niet uit, ... als het publiek maar meezingt en geniet!

En nu ook te boeken in het 'Oktoberfest' thema! De piano wordt voorzien van een heuse 'Oktoberfest' zijkant, zodat de piano geheel in het thema opgaat. Pianist Andy trekt natuurlijk zijn 'Anton' kleding aan.

Het repertoire omvat natuurlijk de welbekende Duitse liedjes om lekker op mee te zingen. Maar omdat het 'feest- een meezing-gehalte' van de Duitse schlagers hier in Nederland natuurlijk wat minder is, zal pianist 'Anton' ook de beste meezingers en feestliedjes in het Nederlands en Engels zingen. De laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt!

Denk bijvoorbeeld aan Duitse liedjes zoals; Du, Anton aus Tirol, Sierra Madre, So a schoner tag (Vliegerlied), Verdammt ich liebe dich, Herzilein, Rock mi, Atemloss, 99 luftballons, Rosamunde, Ich bin wie du, Festival der Liebe, en meer...  En dan lekker aanvullen met bijvoorbeeld: Sweet Caronline, Country roads, I will survive, Amarillo, .... te veel om allemaal op te noemen.

Pianist Anton (Andy) is een echt showbeest, die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Hij weet het publiek op op zijn eigen professionele wijze te 'bespelen'.

Einzzz zweiii dreiii ....

 oktoberfest pianoshow

oktoberfest pianoshow 2 450x300

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U