feestpiano 1400x400

Andy Dellenoy's FeestPiano - Pianoshow

Piano rood - pianoshow Andy DellenoyAndy's FeestPiano is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man-pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank.

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party".

show feestpiano 450Met de gemakkelijk verplaatsbare piano van Andy tovert u in no-time uw café om tot een heuse live pianobar. Met natuurlijk alle gezelligheid die daarbij hoort. Een heerlijk meezing feest in uw eigen café.

lounge piano 450PianoStar Andy Dellenoy en zijn witte piano voor het muzikaal opluisteren van uw receptie, stijlvol event of in een restaurant. Heerlijk in het gehoor liggende easy-listening en loungestijl muziek.

NL pianoshow 450x300De unieke NL Pianoshow is bijzonder geschikt voor evenementen met een Hollands thema. Het wordt vaak geboekt voor artiestenavonden als 'rode draad' tussen de optredens door.

tropical pianoAndy's unieke tropical piano, Caribische sferen op uw eigen feest. Leuk voor bijvoorbeeld uw terras, camping of de beach party.

Muziek op uw terrasEen zomers terras, prachtig weer, gezellige mensen, en natuurlijk live-muziek. Een heerlijke vakantiegevoel beleving voor uw gasten. Andy Dellenoy weet met zijn FeestPiano als geen ander uw gasten muzikaal te vermaken met muziek die voor iedereen toegankelijk is. Lees snel hoe Andy 'coronaproof' op een terras inzetbaar is!

extras 450De show wordt nóg spectaculairder wanneer het aangevuld wordt met een show-saxofonist en/of een party-DJ.

Geen band Veel orkesten kunnen met meerdere personen niet brengen, wat Andy wél kan! Maar hoe werkt dat dan? Hoe kan het dat Andy een hele band kan vervangen terwijl hij maar alleen is?

branding 450x300De piano van Andy Dellenoy is wereld-uniek te noemen. De zijkant van de piano kan namelijk heel eenvoudig aangepast worden met een afbeelding naar keuze. Daardoor kunnen wij voldoen aan het trendy Event-Branding of Company-Branding.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U