kerstpiano 1400x400

Zie ook: onze speciale <KerstPiano website>

Een witte piano of de speciale Xmas piano?

Zowel visueel als muzikaal worden uw gasten getrakteerd op entertainment wat past in de kerstsfeer. Om in elke situatie de juiste kerstsfeer te creëren kan er uit twee soorten piano's worden gekozen; Een volledig witte piano, of de speciale Xmas-Piano.

De witte mini-pianovleugel van pianist Andy is al perfect voor een Kerst evenement. Een witte piano kan dan rustiek worden verlicht met onze LED lampen.

Maar voor het échte kerstgevoel kan de piano worden voorzien van de speciale "Kerst" zijkant. Bij het zien van de kerstpiano krijgen uw gasten al direct het gevoel van het 'kerstthema'. De piano heeft ook nog eens ingebouwde LED verlichting.

Repertoire: Kerstmuziek, Easy Listening of Partytime

De zanger/pianobar-pianist zal uw gasten vermaken met uiteraard kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende easy-listening en easy-jazz muziek. Alles live gespeeld en gezongen. Perfect voor eindejaars borrels, het kerstdiner in een restaurant, op de ijsbaan, of uw winter- of Kerst evenement.

Mocht de situatie het toelaten, dan kan de sneeuw van de daken worden gespeeld. Met meer volume, opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Denk bijvoorbeeld aan aprés-ski muziek een keihard meezingen onder het genot van een Jägermeister shotje. Natuurlijk altijd in het kerstthema.

Andy Dellenoy Charles DickensKleding: Formeel, Kerstthema of Charles Dickens

De kleding van Andy zal aangepast worden aan het evenement. Een nette smoking, vrije tijd Kerstkleding of zelfs kleding in het 'Charles Dickens' thema.

Er is veel zorg besteed aan een zeer representatieve mini-pianovleugel, waardoor deze niet alleen in een feesttent, maar ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kan worden. De KerstPiano biedt kerst-entertainment voor evenementen groot en klein.

Kerst Piano is geschikt voor...

  • Kerstborrel op uw bedrijf
  • Kerstthema in een café
  • Restaurant
  • Kerstfeest op het plein
  • Apres-ski op de IJsbaan
  • Het eindejaars "kerstpakketten" evenement

Foto's

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U