feestpiano easylistening 1400x400

Stijlvol, Black-Tie en Lounge

Pianist Andy Dellenoy kan met zijn piano ook uw receptie of restaurant muzikaal opluisteren met heerlijk in het gehoor liggende easy-listening muziek. Live muziek op gelegenheden waar stijl en kwaliteit gevraagd mag worden. Ook hier weet Andy het publiek op zijn eigen professionele wijze te 'bespelen' met een passende en bescheiden houding.Piano white

Een witte mini-grand piano, stijlvolle kleding en uiteraard heerlijke lounge-, easy listening en easyjazz muziek.

Bij deze stijvolle events wordt er een volledig witte piano gebruikt (zonder tekst aan de zijkant) die rustiek en sfeervol uitgelicht wordt door Andy's showverlichting.

PianoStar is geschikt voor...

Tijdens uw receptie

De mensen worden ontvangen en op de achtergrond speelt Andy lekker in het gehoor liggende muziek. Uw gasten komen direct al in een stijlvolle sfeer terecht. Dit kan de receptie van een bruiloft zijn, maar evengoed ook de receptie van een bedrijfsevent.

In uw restaurant, tijdens een diner

De PianoStar is perfect voor de muzikale opluistering in een restaurant. Terwijl de gasten aan het genieten zijn van het diner speelt Andy passende muziek. De juiste muziek op het juiste moment. Op deze momenten krijgt Andy vaak achteraf te horen dat het net een 'CD' was die afspeelde, maar nee... het is live gespeeld en gezongen!

Diner-dansânts

Een beetje in het verlengde van de restaurant optredens, maar Andy houdt nu ook specifiek de diverse 'gangen' in de gaten en past de muziek daarop aan. Tussen de diverse gangen door is er wellicht ruimte voor een dansje of zelfs gezelligheid en meezingen, en mag de muziek even iets meer aanwezig zijn. Wanneer de volgende 'gang' zich aanbiedt dan schakelt Andy zich weer terug naar de 'lounge' modus. Het volume weer wat minder en de keuze van muziek aanpassen.De muziekkeuze en muziekstijl zal natuurlijk geheel in overeenstemming zijn met de stijl van het event.

Bedrijfsevenementen en netwerk bijeenkomsten

De PianoStar piano kan echt een aanwinst kan zijn op uw bedrijfsevenement. Het straalt immers klasse uit, maar het is ook modern. De witte piano met LED verlichting met live muziek en zang. De piano kan zelfs gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo. Het trendy "Event-Branding".

Uiteraard is de stijl en volume zodanig dat u en uw gasten goed met elkaar kunnen praten. En mocht de situatie het toch toelaten, dan kan de muziekkeuze aangepast worden naar bijvoorbeeld het 'pianobar' concept. Supergezellig wanneer er al enkele wijntjes verdwenen zijn en het allemaal wat meer 'casual' mag.

Door deze veelzijdigheid is PianoStar bijzonder geschikt voor personeelsfeesten, gala's en prijsuitreikingen, netwerk borrels of productpresentaties.

De mensen mogen eventueel zelf verzoekjes aanvragen mits het past in de sfeer. De kledingstijl is meestal 'cocktail of black-tie', afhankelijk van de gelegenheid. De piano is wit zonder tekst aan de zijkant, en de muziekvolume is vaak op 'standje achtergrondmuziek'.

Repertoire

Tijdens deze optredens past Andy zijn repertoire aan. Hij brengt heerlijke luistermuziek vanuit diverse stijlen muziek. Muziek die uw gasten echt kunnen waarderen tijdens hun avondje uit. Andy speelt bijvoorbeeld diverse top40 liedjes, maar dan in easy-jazz stijl. De bekende Sinatra en crooning songs, bachata's, rhumba's, maar ook heerlijk Nederlandstalige luisterliedjes.

Ik wil u wel graag duidelijk maken dat Andy gèèn klassieke pianist is. Verwacht geen Bach en Mozart ;-)

Boekings gegevens

Standaard boekt u de PianoStar voor een avondvullend programma tot 4,5 uur. Dit kan eventueel uitgebreid worden.

Inclusief:
- een professionele geluidsset tot 350 personen / of een compacte geluidsset geschikt voor restaurants en recepties.
- podiumverlichting
- muziek voor in de (enkele en korte) pauzes van Andy
- optioneel: Een zwart achtergrond decordoek met knipperende lichtjes.

Foto's PianoStar

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U