voorpagina 1400x400

PianoStars

PianoStars is een dueling pianoshow die inzetbaar is op stijlvolle events, maar zeker ook op plaatsen waarbij "het dak er af moet!". Denk aan een bedrijfsfeest, uw exclusieve bruiloft, een feesttent, of zelfs in een café. Tijdens uw diner, of juist een interactieve muzikale beleving waarbij iedereen op de dansvloer staat. Het aanpassingsvermogen van deze pianoshow is ongekend.

Het PianoStars team

PianoStars werkt met een professioneel team van diverse vocalisten/pianisten en muzikanten. Doordat er alleen maar gebruik gemaakt wordt van professionele muzikanten kan het voorkomen dat een pianist 'bezet' is voor een andere klus; wij hebben daarom keuze uit meerdere pianisten. Echter, bijna alle 'pianostars' boekingen worden door de pianisten Andy Dellenoy en Nick Jefferson uitgevoerd. Twee ras-entertainers met ook nog mogelijkheden voor leuke acts zoals een Elvis-act, een Dutch sing-a-long act, een Tom Jones imitatie, of een geweldige Hazes imitatie.

pianostars sfeer

Achter de piano's zitten altijd 2 professionele en zeer ervaren pianisten/entertainers. Stijlvol met de juiste attitude, maar partyboomers als de sfeer het toelaat. En als kers op de taart zijn de pianisten van PianoStars ook bijzonder goede vocalisten waardoor de kwaliteit van deze pianoshow dan erg hoog ligt.

Verzoekjes aanvragen door publiek

verzoekjes pianostars

Ook bij deze pianoshow krijgen de gasten de mogelijkheid om hun verzoekjes aan te vragen bij de pianisten. Daarvoor worden er in de zaal verzoekkaartjes en pennen uitgedeeld. De verzoekjes mogen dan bij de pianisten ingeleverd worden. Op deze manier ontstaat er een leuke interactie tussen het publiek en de pianisten. Uiteraard zullen de verzoekkaartjes alleen uitgedeeld worden als de situatie het toelaat. Op een receptie bijvoorbeeld zal dat niet aan de orde zijn.

 

Wat foto's

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U