feestpiano 1400x400

Café: De Live Pianobar!

pianobar in een cafeMet de gemakkelijk verplaatsbare piano van Andy tovert u in no-time uw café om tot een heuse live pianobar. Met natuurlijk alle gezelligheid die daarbij hoort. Een heerlijk meezingfeest in uw eigen café, en uw gasten mogen natuurlijk hun eigen verzoekjes aanvragen bij de pianist/entertainer. Andy neemt zelf de verzoekkaartjes mee en deelt deze uit met pennen.

Repertoire pianobar

De format van een pianobar is; dat werkelijk alle soorten muziek voorbij kunnen komen. Van blues tot rock, van Hazes tot Avicci. Het repertoire zal behoorlijk afwisselen, maar 1 ding blijft altijd: ... meezingen en entertainment! De meeste muziek zal bestaan uit de bekendste meezingers met hits van toen en nu. De ervaring leert dat in een café de nederpop en top40 zeer gewild zijn. Maar ook de gezellige Nederlandstalige volksmuziek en af en toe wat rock mag zeker niet ontbreken.

Door de interactie met uw klanten zullen ze interesse blijven houden in de avond. Andy kijkt (en luistert) altijd naar uw publiek en past direct daar de muziek op aan. Wanneer het publiek een lied zingt, kan Andy daar zelfs gelijk op inspringen en meespelen. Af en toe maakt Andy gebruik van diverse attributen zoals pruiken, hoeden, en dergelijke...

Een lopende tap en veel gezelligheid

logo singdanceparty 150pxAls caféhouder wenst u 2 dingen: Een gezellig café met de beste muziek, en een lopende tap!  ...   De muziek kan Andy voor u regelen.  De FeestPiano is lekker verrassend en vooral ook gezellig! Niet voor niets is de slogan "Sing - Dance - Party". Hierdoor zal de belevingservaring van het publiek erg hoog zijn waardoor ze graag "nog effe blijven". En dát is dan weer belangrijk voor uw tap!

Een rode piano voor de pianobar

Tijdens 'pianobar' optredens wordt er bijna altijd gebruik gemaakt van de rode piano, maar een witte 'feestpiano' is ook mogelijk. Meestal wordt de rode gekozen omdat het meer past in het pianobar concept. De kledingkeuze van Andy Dellenoy is 'vrije tijd'. En de volume staat op standje "best wel aanwezig ;-) ".

Boekings gegevens FeestPiano

Standaard boekt u de FeestPiano voor een avondvullend programma tot 4,5 uur. Dit kan eventueel uitgebreid worden.
Inclusief:
- een professionele geluidsset tot 350 personen
- podiumverlichting

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U