voorpagina 1400x400

Restaurant - Diner dansant

In een restaurant moeten uw klanten zich heerlijk kunnen relaxen. Genieten van de gerechten, de sfeer en de juiste ambiance. Tijdens deze optredens past Andy zijn repertoire aan. Met zijn keyboard en  brengt heerlijke luistermuziek van bijvoorbeeld Sinatra, lounge en easy jazz, maar ook relaxte instrumentale muziek.

Ondanks dat Andy een echt podiumbeest is, past hij zich hier zeer goed aan. Hij zal niet de aandacht vragen door zijn optreden. Hij blijft met zijn muziek en optreden op "de achtergrond". En als er op de voorgrond getreden moet worden doet hij dat op een gepaste stijlvolle wijze.

Mocht de situatie het 'na het eten' toelaten, dan kan er overgeschakeld worden naar 'het pianobar' repertoire om zo de gezelligheid te vergroten, maar toch passend te blijven in het restaurant concept.

Geluid en volume: Zacht, zachter, zachtst

Het geluid wordt op een gepast volume gezet. Op de "achtergrond" blijven. Andy heeft naast zijn 'grote' geluidsset ook een compacte geluidsset wat zeer geschikt is voor restaurants en terrassen.

Andy kan zeer zachte volumes hanteren, hij heeft namelijk kleine ear-monitors die werken als een koptelefoon. Al zou het volume uit de geluidsset uit staan, dan nog hoort Andy al zijn muziek in de 'koptelefoon'.

Wel een opmerking: Soms wordt er verlangd dat het volume zó zacht gezet moet worden dat de mensen die voor Andy zitten, hem zelfs bijna niet horen spelen. Als hij dan gaat zingen, dan is het geluid uit zijn mond, vele malen harder dan uit de speakers. Waardoor de galm, de echo en ook de muziek niet te horen zijn. Als er zo zacht gespeeld moet worden, dan is het dus bijna onmogelijk om er bij te zingen. Om de 'hoge noten' te halen is er nu eenmaal kracht nodig uit de longen. Het geeft wel aan dat er "zeer zacht" gespeeld kan worden. Eenmansband Andy past zich gewoon aan naar uw wensen.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U