voorpagina 1400x400

Zanger / Entertainer Andy Dellenoy

Met Andy Dellenoy als gastzanger verrast u uw publiek. Zijn energieke optreden slaan als een vonk over naar uw publiek. Zijn stemgeluid is bijzonder professioneel; velen staan verbaasd wat Andy allemaal kan zingen.

Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek. Door het uitgebreide en diverse repertoire is hij voor zeer veel evenementen inzetbaar. Van de Nederlandstalige smartlappen festivals en apres-ski feesten, tot aan recepties en stijlvolle events.

Zijn optreden spettert van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld één van Andy's beste kwaliteiten is zijn 'gevoel voor het publiek'. De mensen op de juiste manier bespelen. De juiste muziek kiezen. Iedereen laten meezingen, entertainen. Gewoon een lekker feessie bouwen. Maar, ... moet het ingetogen? Ook geen probleem. Andy past zich aan uw situatie aan.

Repertoire

Zoals u inmiddels al kunt verwachten van Andy heeft hij een zeer breed repertoire. Daardoor biedt Andy vele mogelijkheden.

Nederlandstalig en-of Apres/Ski feestmuziek
Meestal wordt er gevraagd naar Nederlandstalig en/of Feestrepertoire. Muziek waarbij iedereen luidkeels kan meezingen en meedansen.

Top40 / Seventies
De lekkerste top40 muziek, of de beste disconummers om de vloer vol te krijgen. Het is allemaal mogelijk.

Stijlvol en Receptie
Andy kan ook ingezet worden als een stijlvolle zanger, waarbij zijn zangstem bijzonder goed tot zijn recht komt. Denk hierbij aan liedjes van Sinatra, Michael Buble, en vele prachtige klassiekers.

Country
Als countryzanger heeft Andy al vele optredens verzorgt. De juiste 'country-snik' in de stem, zijn gevoel voor entertainment, de mooiste countryliedjes.

Thema
Heeft u echter een thema gericht evenement? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor uw thema.

 

Foto's

Het zijn er momenteel nog niet veel. Tegenwoordig treed ik vaker op met de piano, dus recente foto's zijn schaars ;-)

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U