onemanband 1400x400

Geschikt voor uw Café

omb cafe 450U heeft een (feest-)café ? Dan is Andy's onemanband beslist de beste en voordelige keuze om uw gasten te entertainen met een uitbundig meezingfeest.
Feesten, Meezingen, Apres Ski... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek !!!

Al snel krijgt Andy Dellenoy iedereen op de vloer! Zelfs de verlegen mensen staan binnen enkele minuten met hun handen in de lucht hard mee te zingen.  Uw gasten worden getrakteerd op live-muziek met een hoop gezelligheid.

Als one-man-band zal het repertoire afwisselen, maar 1 ding blijft altijd:... meezingen en entertainment! De meeste muziek zal bestaan uit gezellige Nederlandstalige meezingmuziek. Maar de ervaring leert dat in een café ook nederpop, rock&blues en top40 zeer gewild zijn. Door de interactie met uw klanten zullen ze interesse blijven houden in de avond. Andy kijkt (en luistert) altijd naar uw publiek en past direct daar de muziek op aan. Wanneer het publiek een lied zingt, kan Andy daar zelfs gelijk op inspringen en meespelen. Hierdoor zal de belevingservaring van het publiek erg leuk zijn waardoor ze graag "nog effe blijven". En dàt is dan weer belangrijk voor uw tap!

Meestal draagt Andy lekkere vrije tijds kleding. Behoorlijk volume- niveau. Het kan zijn dat uw vloer nadien een behoorlijke poetsbuurt nodig heeft :-)

omb cafe3 450De nadruk in een café ligt voor Andy vooral op entertainen en feesten. Ter volledigheid; Andy is geen nederpop band, maar een all-round artiest! Er is een zeer uitgebreid repertoire met feest- en vele Nederlandstalige hits beschikbaar.

Veel van Andy's klanten zijn caféhouders. Waarom? Gewoon altijd bere-gezellig EN goede kwaliteit/prijs verhouding!

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U