weddingpiano 1400x400

Bruiloft: Spetterend feest

De FeestPiano maakt van uw bruiloft een onvergetelijk feest! En vooral... anders dan anders. Stijlvol wat past bij een bruiloft, en toch een topfeest.

De FeestPiano komt pas ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt! Eerst natuurlijk stijlvol om de receptie op te luisteren en uw gasten te ontvangen. Maar later op de avond gaan we er een topfeest van maken. Andy is een echt showbeest, die de hele tent op z’n kop weet te zetten. En natuurlijk mogen uw gasten hun eigen verzoekjes indienen bij de pianist. Hoe leuk is dat?

Onvangst en receptie bruiloft

Een bruiloftsfeest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten. Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn. De gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus willen ze elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. De FeestPiano blijft nog even lekker op de achtergrond met passende (nu nog) achtergrondmuziek. Andy houdt het publiek goed in de gaten, en weet precies het moment te pakken dat er een 'omslag' kan plaatsvinden in de muziekkeuze.

Zodra uw gasten binnenkomen en de witte piano op het podium zien staan, dan weten ze al dat het niet de standaard DJ is maar dat er écht zorg is besteed aan het feest. De piano van Andy is op huwelijksfeesten meestal wit, met blauw licht verlicht. Dat straalt luxe en klasse uit.

Het feest

cont2 bruiloftMaar..., het moet een feest worden toch? Dus lekker de dans openen met het bruidspaar. En dan... zien waar het eindigt! Dansmuziek, floorfillers, feestmuziek, top40, soul, rock en roll, meezingen. Alles is mogelijk! Het volume zal geleidelijk omhoog gaan waardoor niemand meer stil kan zitten :-)

Verzoekjes aanvragen door de gasten

In de zaal worden na de receptie verzoekkaartjes uitgedeeld welke de gasten kunnen invullen en inleveren bij de pianist. Dit staat garant voor een leuke interactie met het publiek. Het publiek krijgt ook echt het gevoel dat ze betrokken worden bij het feest.

Natuurlijk volgt er op het einde een afsluiting die over 50 jaar nog herinnerd moet worden!

Een gepersonaliseerde Wedding Piano?

Dit is werkelijk uniek in heel de wereld - Dit heeft echt niemand gehad bij een bruiloftsfeest! De FeestPiano kan gepersonaliseerd en aangepast worden voor uw bruiloft. Voor een meerprijs van €125,00 ontwerpen wij een zijkant met bijvoorbeeld uw namen, de trouwdatum, uw foto's, ... en dat allemaal in de sfeer van een stijlvolle wedding! Hoe gaaf is dat! Een piano op het podium met uw namen en foto's erop :-)

Sowieso wordt bij bruiloften de zijkant van de piano standaard voorzien van een witte zijkant met sierlijke 'wedding' letters en afbeeldingen die passen bij een stijlvol bruiloftsfeest.
Wenst u liever de andere mogelijke zijkanten? Dat kan natuurlijk ook. Het is UW feest.

Heeft u eigen wensen als bruidspaar?

weddingpiano 450x300Uw wensen worden vooraf al besproken met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het verloop van de avond kan uitgebreid worden besproken; de voorkeur van liedjes; sketches; een tijdschema; volumes; ... wij denken heel graag met u mee om de avond tot een groot succes te maken die nooit meer vergeten wordt.

En verder...

 • Andy (voorheen ook weddingplanner) speelt erg graag op bruiloften en denkt dan ook echt mee met het bruidspaar. En dat allemaal voor een hele mooie prijs! Vergelijk de prijs maar eens met een goede DJ show. Dan zult u zien dat u voor hetzelfde geld een avond vol live-muziek heeft, met veel entertainment, professionele zang en de beste live muziek.
 • Andy is vroeger weddingplanner geweest, en heeft bij diverse event-bureaus gewerkt. Hij weet dus als geen ander hoe een feestavond het beste ingevuld kan worden. In de praktijk zal Andy rekening houden met uw wensen, maar hij zal ook heel goed in de gaten houden wat het publiek graag wil horen. Daardoor ontstaat er een grandioos feest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Zowel het bruidspaar als het publiek.
 • FeestPiano Pauze? - Dan is er nog steeds muziek!
  In de korte pauzes wordt er muziek gedraaid om het feest goed op gang te houden. Een pauze van de pianoshow betekend niet dat de vloer leegloopt.
 • Heel vaak zijn er sketches van de gasten. Geen probleem! Er is een microfoon beschikbaar. Het komt vaak voor dat Andy begeleidend meespeelt. Laat uw ceremoniemeester gerust contact met ons opnemen, want jullie als bruidspaar hoeven nog niet alles te weten toch?
  (Opmerking: Andy heeft standaard GEEN cd-speler bij. Neem voor informatie of vragen betreffende uw sketches gewoon even contact op!)
 • Optioneel kan Andy zorg dragen voor aanvullende acts. Een extra trompetist/saxofonist, ludieke animatie acts bij ontvangst van de gasten, extra zanger/zangerer in pauzes, thema-acts, ... te veel om op te noemen!
 • Nog een leuke tip: Andy Dellenoy is ook inzetbaar als weddingsinger tijdens de ceremoniële diensten in het gemeentehuis of in de kerk! In stijl, en erg verrassend voor uw gasten.

Boekings gegevens FeestPiano

Standaard boekt u de FeestPiano voor een avondvullend programma tot 4,5 uur. Dit kan eventueel tegen meerprijs uitgebreid worden wanneer u bijvoorbeeld u de FeestPiano wenst bij uw receptie.

Inclusief:

 • een professionele geluidsset tot 350 personen
 • podiumverlichting
 • muziek in de pauze, u heeft dus geen aparte DJ nodig

 

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U