onemanband 1400x400

Camping & Vakantiepark

Muziek op een Camping, Vakantie, Gezellig!

Entertainment nodig voor een camping? Dan is de Andy Dellenoy eenmans-orkest beslist de beste en voordelige keuze om uw vakantiegasten te entertainen. Feesten, Meezingen, lekker dansen, ... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek!!! Maar dan wel live gespeeld en gezongen met professionele kwaliteiten.

Er wordt zeer duidelijk gelet op de aanwezige gasten en hun eigenlijke afkomst/woonplaats. Voor elke Nederlandse regio is er wel een nummer te spelen wat aansluit op uw gasten. (Oh oh Den Haag, Jannes, Rowwen Heze, ... enzovoort). Maar ook Engelse en Duitse gasten worden meegenomen naar hun taalgebied en herkenbare muziek.

De interactie is op een camping zeer belangrijk. De mensen zijn ontspannen op vakantie, en willen vermaakt worden. Andy weet dat zeer goed te 'verwoorden' tijdens zijn optreden. Hoe dan ook, met deze eenmans-orkest worden uw gasten getrakteerd op een hoop gezelligheid wat perfect aansluit op een vakantiepark en vakantiesfeer. Als one-man-band zal het repertoire afwisselen, maar 1 ding blijft altijd:... meezingen en entertainment!

De meeste muziek zal bestaan uit gezellige Nederlandstalige meezingmuziek. Maar de ervaring leert dat ook nederpop en top40 zeer gewild zijn. Door de interactie met uw klanten zullen ze interesse blijven houden in de avond.

Andy kijkt (en luistert) altijd naar uw publiek en past direct daar de muziek op aan. Wanneer het publiek een lied zingt, kan Andy daar zelfs gelijk op inspringen en meespelen. Hierdoor zal de belevingservaring van het publiek erg leuk zijn waardoor ze graag "nog effe blijven". En dàt is dan weer belangrijk voor de vakantiebeleving van uw gasten!

De nadruk in op een vakantiepark of een camping ligt voor Andy's eenmans-orkest vooral op entertainen, dansen en feesten. Door zijn zeer uitgebreid repertoire is het voor iedereen aantrekkelijk om mee te doen, verzoekjes te vragen en bij de gezelligheid te blijven.

Ter volledigheid; Andy is geen nederpop band, maar een all-round artiest! Er is een zeer uitgebreid repertoire beschikbaar. Veel van Andy's klanten zijn campinghouders. Waarom? Gewoon altijd bere-gezellig EN een supergoede kwaliteit/prijs verhouding! En, niet onbelangrijk; uw gasten gaan vermaakt en voldaan naar huis.

Te gezellig

Het is in het verleden al voorgekomen dat de campingmanager van een zeer bekend vakantiepark bij Andy kwam vragen om het wat rustiger aan te gaan doen, want de gasten waren na afloop iets 'te enthousiast en uitgelaten' op de camping. Daar zat iets teveel feeststemming in na het optreden van Andy. Je ziet; Het kan zelfs 'te' gezellig worden.
(Tussen haakjes; natuurlijk kan Andy dan ook op verzoek van de campingmanager het repertoire aanpassen.)

 

De Andy Dellenoy one-man-band komt inclusief een professionele geluidinstallatie en podiumverlichting. De ruimte die hij nodig heeft bedraagt 3m x 2m.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U