voorpagina 1400x400

Om de live-muziek van onze shows te kunnen horen dient het geluid versterkt te worden. (De piano's die wij gebruiken zijn niet akoestische, maar elektronisch.)

Wij hebben zelf diverse geluidssets beschikbaar voor de meest voorkomende evenementen en optredens. In overleg met u bepalen wij wat de beste keuze is; een kleine compacte geluidsset, of juist een grote set. Op dit moment kunnen wij met onze eigen apparatuur tot +/- 600 personen het geluid versterken. Bij grotere evenementen schakelen wij een gespecialiseerd geluidsbedrijf in.

Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een definitieve opdracht, gaat u ook akkoord met deze voorwaarden. De laatste versie kunt u als PDF bekijken. <Download de Algemene Voorwaarden van Artist4u>

Let u daarbij vooral op artikel 6 en 7; het annuleren of wijzigen van een boeking.
En artikel 25 over coronamaatregelen en eventuele annulering vanwege deze maatregelen.

Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over de schrijfwijze van mijn naam. Daarom heb ik deze pagina gemaakt zodat de zoekmachines ons op meerdere manieren kunnen vinden. De juiste spelling is: Andy Dellenoy.  "Dellenoy".

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U