nl pianoshow 1400x400

De NL pianoshow

NL pianoshow 450x300De NL Pianoshow is bijzonder geschikt voor de evenementen waarbij het Nederlandstalige lied de belangrijkste muziekkeuze is. Bijzonder gezellig vanwege het hoge meezinggehalte! Hierbij komt de naam "FeestPiano" écht tot zijn recht. (En wist u dat er ook prachtig accordeon gespeeld kan worden met de NL-Piano?)

De piano is feestelijk rood-wit-blauw, en natuurlijk wordt ook de kleding van Andy aangepast. Neem daarbij Andy's ontuitputtelijke energie op het podium, het inspelen op het publiek en het feestje is compleet.

Zoals u kunt zien in Andy's <blog> wordt deze show regelmatig geboekt in combinatie met bekende Nederlandse artiesten. Vaak is de NL-Pianoshow de 'rode draad' van de feestavond, waarbij de artiesten telkens hun optreden verzorgen. Andy zorgt ervoor dat de zaal al 'opgewarmd' is, en dat de stemming niet wegzakt als de artiest klaar is.

Nederlandstalig repertoire, en soms...

Andy en vader abraham 450x300Andy zingt en speelt de laatste hits van RadioNL. Zoals bijvoorbeeld liedjes van Django Wagner, Stef Ekkel, Frans Duyts, John West, Drukwerk, Normaal, Rowwen Hèze, de après-ski hits, en natuurlijk ook alle 'gouwe ouwe' en de bekende Nederpop liedjes.

Er wordt ook wel eens een top40 nummer of een heerlijke ouderwetse Rock&Roll gespeeld, maar dat gebeurt alleen maar als het past in de situatie. Maar meestal doet een lied zoals bijvoorbeeld  "Johnny B. Goode" het ook erg goed op deze optredens.

De NL-Pianoshow is geschikt voor

De NL-Pianoshow is bijzonder geschikt voor artiestenmiddagen, smartlappen festivals, pleinfeesten, piratenfeesten, maar ook voor de speciale dagen zoals Koningsdag.

Optioneel: Piano-Piraten decordoek

Andy heeft een eigen decordoek wat perfect past bij deze show. Deze wordt opgehangen in een truss-systeem (een ophangsysteem) van 6 meter breed en 3 meter hoog. Doordat er langer op-, en afgebouwd moet worden, en er vaak een extra hulp mee moet gaan voor het opbouwen wordt er wel een meerprijs berekend.

Decordoek PianoPiraten

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U