onemanband 1400x400

Live muziek voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum

omb bruiloft 450Andy's one-man-band is zeer veel gevraagd op privefeesten zoals een bruiloft, een verjaardagsfeest, een tuinfeest of een jubilaris feest. Wanneer u deze éémansband kiest voor uw feest, dan weet u zeker dat u een avond vol entertainment, gezelligheid en kwaliteit krijgt voor een hele mooie prijs! Een avond vol live-muziek heeft, met veel entertainment, professionele zang en de beste muziek.

Zó kan uw feestavond er uit zien...

Een privé-feest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten. Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn. De gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus willen ze elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. Andy's eenmansband blijft nog even lekker op de achtergrond.

Maar..., het moet een feest worden toch? Dus lekker de dansvloer openen met de feestvarkens. En dan... zien waar het eindigt! Dansmuziek, feestmuziek, top 40, soul, rock en roll, meezingen. Alles is mogelijk! Het gekozen repertoire is volledig afhankelijk van de gasten en het verloop van de avond. Geen vaste programma's maar als muzikant gewoon inspelen op de situatie.

In de korte pauzes wordt er pauzemuziek gedraaid om het feest goed op gang te houden. Een pauze van Andy Dellenoy's eenmansband betekend niet dat de vloer leegloopt.

Hoe later op de avond, hoe gezelliger het wordt. Andy zal er alles aan doen om de feestavond tot een geweldig hoogtepunt te laten komen, met als kers op de taart een afsluiting waarbij het bruidspaar, de jarige of de jubilaris nog even extra in het zonnetje worden gezet.

En verder...

Uw wensen worden vooraf al besproken met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In de praktijk zal Andy rekening houden met uw wensen en hij zal heel goed in de gaten houden wat het publiek graag wil horen. Daardoor ontstaat er een grandioos feest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

Heel vaak zijn er sketches van de gasten. Geen probleem! Er is een microfoon beschikbaar. Het komt vaak voor dat Andy begeleidend meespeelt. Laat uw ceremoniemeester gerust contact met ons opnemen, want jullie als bruidspaar hoeven nog niet alles te weten toch?
(Opmerking: Andy heeft standaard GEEN cd-speler bij. Neem voor informatie of vragen betreffende uw sketches gewoon even contact op!)

Nog een leuke tip: Andy Dellenoy is ook inzetbaar als weddingsinger tijdens de ceremoniële diensten in het gemeentehuis of in de kerk! In stijl, en erg verrassend voor uw gasten. (Of, zoals ook al is gebeurd, zeer verrassend voor het bruidspaar als ze er niets van af weten.)

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
Tel: 0165-533200
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U