voorpagina 1400x400

Tijdens de 'corona lockdown' periode heeft Andy diverse liedjes thuis opgenomen. Live gespeeld en opgenomen, zonder nabewerking. Dus gewoon as-is. De meerstemmigheid die tijdens optredens wel aanwezig zijn, waren thuis helaas niet mogelijk. 

Het repertoire is 'anders dan anders'. Geen feestmuziek maar muziek die past op gelegenheden waar men voornamelijk 'luistert' naar de muziek, en een hoog meezing gehalte niet zo gewenst is. Al met al is "@HOME Sessions Live" een leuke youtube serie geworden. Enjoy :-)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLdDArq03SL1ypTgQ2zuyszoR3AcQn2bL_

Andy is een artiest met vele gezichten. Van knallende feestmuziek met een hoog entertainment gehalte tot aan heerlijke easy-listening luistermuziek.
In dit artikel staan diverse YouTube filmpjes van Andy die hij gewoon in zijn studiootje heeft gespeeld en gezongen. Deze opnames zijn niet nabewerkt in de studio! 
Maar het blijft lekker, al moet je wel liefhebber zijn van dit genre.

Dus in plaats van feestmuziek, top40 en andere rampestamp liedjes; hoofd achterover en gewoon chill...

Sweet dreams + Crazy

Make the world go away

 

 

Ook dit jaar mocht ik weer optreden bij het Stoke City festival in Goutum (naast Leeuwarden). Ook dit jaar weer een geweldige line-up zoals Trijntje Oosterhuis, Ali-B, Xander de Buisonjé, Nielson en vele anderen. En ik mocht erbij zijn :-)   Hierbij een kleine compilatie van mijn optreden bij Stoke City... met de piano op een hoge pilaar midden in de tent. Het uitgebreide verslag staat hier: <Stoke City festival 2019 verslag>.

Een repetitie opname van het mooie lied "Roller Coaster" van Danny Vera. Ook toon ik de handelingen die ik verricht tijdens het spelen op het Yamaha PSR-975 keyboard. De opname is gewoon in mijn homestudio opgenomen en is onbewerkt. Dus as-is.

Een mooi lied om te zingen tijdens een weddingceremonie. Het lied "Dit is de dag" van Wesley Klein. Mooiii ! Aangezien er geen orkestband te verkrijgen is, heb ik deze zelf maar gemaakt :-)

Een bewerking van "A cowboy never cries" van Long Tall Ernie & The Shakers. De orkestband en opnames komen uit mijn eigen Dellenoy Music studio.

Wie denk jij wel wie ik ben - Origineel van Henk Damen / DJ Nelis
Een superfeestelijk Nederlandstalig lied. Meezingen en meedansen gaat vanzelf :-)
Dit kan met een orkestband tijdens zanger optredens, maar ook live gespeeld met de FeestPiano.nl of one-man-band.

Zo heerlijk, zo relaxed. Een nummer van Elvis Presley: "For the good times".
Live gespeeld. Ik heb alleen de 2e stem apart erbij ingezongen.

Cry for me - Origineel van de Jersey Boys
De orkestband is door Andy zelf gemaakt in zijn studio, evenals het koorwerk. En uiteraard is de zang ... Andy :-)

Call me Andy - Live gespeeld en gezongen - Origineel van Ry Cooder, the Willie Brown Blues, maar oooh zo lekker om zelf wat op te jammen en verzinnen ...

Ingezongen op 17-1-2015
Origineel: OMI - Cheerleader (Felix Jaehn Video Edit)
De hit van februari 2015, zowel in de Nederlandse, als in de Caribische delen een veel gedraaid nummer.

Ingezongen: 17-1-2015
Origineel van: Henk Dissel

Een superleuk Nederlandstalig feestnummer waarmee de hele tent op zijn kop staat.

Een selectie van Willie Nelson liedjes, gezongen door Andy Dellenoy.
Crazy - On the road again - Angel flying too close to the ground - A song for you - Seven spanish angels - Luckenbach Texas

Mr. Bojangles, een lied  gezongen door vele artiesten, en nu ook door Andy ;-)

Een paar gospel-liedjes. Deze worden tijdens optredens haast nooit gezongen, maar zijn wel mooi om naar te luisteren... vind ik dan...

Kort filmpje door publiek gefilmd. Viva Las Vegas door Andy gezongen, tijdens het optreden met onze Wild Pianos pianoshow. Muziek is live gespeeld door Andy en zijn broer Berry Dellenoy op de piano's.

tv-Andy-have-I-toldIk ben ook eens even bezig geweest met het maken van een filmpje voor youtube. Pfff, best nog wel een hoop werk. Maar, wel leuk om te doen. Ik heb een nummer van Elvis ingezongen: "Have I told you lately". Gewoon een lekker nummer om te zingen. Laat even weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd. .... mijn eerste, allereigenste videoproductie ....

tv-andy-music-of-the-nightAndy Dellenoy zingt "Music of the night" uit de musical "Phantom of the opera". Dit wordt eigenlijk nooit gezongen tijdens optredens.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U