onemanband 1400x400

Repertoire one-man-band

De one-man-band is een samensmelting van zijn optredens met de pianoshows, en de optredens als zanger. Het bevat alle liedjes uit zijn pianoshows maar ook alle liedjes die hij als 'losse zanger' met orkestbanden zingt. Daardoor is Andy's repertoire bijzonder groot en voor allerlei soorten evenementen inzetbaar.

Denk bij het repertoire bijvoorbeeld aan:

Nederlandstalige meezinger - Nederpop - Top40 - Apres Ski - 70's Disco - Soul - Rock&Roll
Easy Listening - Latin & Caribbean - Country - Feest - en meer...

Nagenoeg alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van Nederlandstalige muziek tot de beste top40, van Apres-ski tot de aanstekelijke seventies discomuziek. Soul, rock&roll, stijldansmuziek, caribbean en salsa, country, ... noem maar op, het kan allemaal.

Avondvullend all-round muziek met de beste foxtrotten en dansmuziek? Of liever avondvullend country?  Misschien wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen?  Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, seventies, rock, rock&roll, of alleen maar relaxte achtergrond muziek in de stijl van Michael Buble?

Het repertoire is enorm groot waardoor op bijna elk evenement de juiste muziek gespeeld kan worden.  Rustige en stijlvolle easy-listening muziek tijdens een receptie of een diner-dansânt, of een uitbundig meezingfeest in een overvol café.  Andy's onemanband is werkelijk van alle markten thuis.

Contact

Artist4u logo 250

Boekingskantoor Artist4U
CUR: +5999-6753562
NL: +31 (0)643014114
Email: info@artist4u.nl

Boekingen via Artist4U